Lifecoach Rotterdam

Hou Van Je Leven Klembord Decor

Meestal staat life coaching voor een aantal andere dingen. Het kan soms ook hypnose omvatten. Het doel van dit artikel is om te bespreken hoe een persoonlijke life coach je helpt om in een nieuw licht over je leven te denken. Geen problemen meer. Geen angst meer. Geen gebrek aan motivatie meer. Hoe je kunt veranderen van problemen onder ogen zien naar oplossingen en hoe een levensstijlcoach je kan helpen om uit de slavernij te komen waarin je je nu bevindt. Het is niet het oplossen van je problemen maar het installeren van nieuwe manieren van denken.

Dus, wat is nu precies een Persoonlijke Levenscoach?

Een Life Coach is een persoon die is opgeleid om u te helpen uw doelen te bereiken. Het is iemand die het goede in jou en je leven kan zien en je tegelijkertijd kan motiveren. Om te slagen zal de persoonlijke coach tips en technieken met u delen om de veranderingen en oplossingen die u wilt maken door te voeren. Een Life Coach zal u helpen te kijken naar de redenen waarom u zoveel emotionele problemen heeft. Komt dit probleem voort uit een traumatische gebeurtenis in je leven? Of is het gewoon omdat je een gedragspatroon hebt dat na verloop van tijd wordt versterkt.

Wat is er nieuw aan life coaching?

Life coaching is nieuw voor mij. Ik ben er pas zo'n twee jaar geleden mee begonnen. Dus er zijn dingen die er anders aan zijn waar ik nu niet over kan uitweiden, maar waar ik het nu wel met je over kan hebben.

Ik ben een gecertificeerde L.E.A.N. professional en ik heb jaren gewerkt, zoals:

Tijdens mijn korte tijd als Life Coach ben ik gevraagd om mensen te helpen doelen te stellen en ze te volbrengen. Maar aangezien ik jarenlang aan al deze punten heb gewerkt, kan ik u een algemeen idee geven over hoe een life coach u helpt om van de ene barrière naar de andere te gaan.

Dit zijn allemaal punten waar mensen met problemen zoals de jouwe mee worstelen. Het is waarschijnlijk geen nieuws dat je problemen hebt. Dus waarom zou je ze houden? Waarom de zaken niet omdraaien door hulp te zoeken om het over te doen? Waarom niet de mensen, omstandigheden en gebeurtenissen aantrekken om je er doorheen te helpen? Waarom dingen houden die bijdragen aan je huidige situatie. Tel eens op hoeveel en erken het als een kostenpost van je huidige situatie.

Aan de andere kant, als je geconfronteerd wordt met een situatie waarvan je voelt dat die zonder hulp een grote aanwinst voor jou en je leven zou zijn, doe dan niet wat je ziet, ga 's nachts gewoon in bed liggen om te slapen. Dit is niet het juiste ding om te doen en de meeste mensen weten dat.

Krijg de HUGE hoeveelheden advies die je kunt meenemen uit mijn ervaring in het coachen over het leven. De meeste van deze zorgen hebben mij geholpen om de beste jaren van mijn leven te ervaren. Dit alles zal jou ook helpen om hetzelfde soort leven te leiden waar jij naar toe werkt. Dus, kom vandaag nog met je doelen en negeer al je obstakels. Als je een van de mensen bent die door een tijd van tegenslag in hun leven gaan, vraag dan zeker om wat richting! Ik weet dat dit is wat ik van anderen heb gehoord.

Related Post